PC

Remedy najavio svoju prvu multiplejer igru – FBC: Firebreak

Posted on

Znamo već nekoliko godina da Remedy radi na multiplayer spin-offu postavljenom u Control univerzumu. Sinoć tokom Xbox Partner Previewa, ta igra je zvanično najavljena kao FBC: Firebreak.

FBC: Firebreak će videti timove od tri FBC zaposlenih koji obaraju pretnje širom The Oldest House. Igračev direktor, Mike Kayatt, je bio brz da postavi očekivanja – ovo je manje ‘Control spin-off’ i više njegove sopstvene potpuno formirane igre. To se dešav u The Oldest House okruženju, koje se vraća u drugim Remedy-verse oblastima takođe, uključujući predstojeći Alan Wake 2 DLC, The Lake House.

“Pretpostavljam da biste mogli reći da je to spin-off, ali u najpozitivnijem smislu te reči. Nije dizajniran da bude neka vrsta manjeg Control naslova”, rekao je Kayatt u intervjuu objavljenom na Xbox Wire-u.

Igra će biti objavljena na PC i Xbox Series X/S 2025. godine. Biće takođe day-one objavljivanje za Game Pass. Nije jasno da li će igra takođe biti objavljena na drugim platformama, kao što je PS5, ali s obzirom na Remedijev tipičan multiplatformski pristup, trebalo bi da završi i na Sonijevoj konzoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version