PC

Subnautica 2 izlazi 2025. godine

Posted on

Subnautica je postao ogroman Steam Early Access hit, i na kraju je našao svoje uporište na konzolama takođe. Tokom novog Xbox Partner Preview događaja, Subnautica 2 je zvanično najavljen, i biće objavljen od prvog dana na Game Pass servisu.

Na osnovu preko 220.000 korisničkih recenzija na Steamu, originalni Subnautica sedi sa pretežno pozitivnom ocenom. Nastavak dolazi 2025. godine kao deo Xbox Game Preview programa, ekvivalent Steam Early Accessu, ali za Xbox i Windows. PC Game Pass i Game Pass Ultimate pretplatnici će dobiti momentalni pristup igri.

Trejler nam daje brz pogled na ono što dolazi, sa igračima koji dobijaju priliku da istraže dalje od Planete 4546B. Igra obećava da će ponuditi “nova i jedinstvena iskustva” za fanove prve igre, i fascinantan skup okruženja da se istražuju.

Nema tačnog datuma objavljivanja još, ali je prikladno da je Subnautica 2 najavljen 2024. godine, deset godina od ranijeg objavljivanja prve igre. Osim što će biti dostupan putem Game Pass na PC i Xbox Series X/S, biće takođe dostupan putem Steama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version