Vesti

Insomniac nema planova za Spider-Man 2 DLC

Spider-Man 2 stiže na PC brže nego što se očekivalo, jer nastavak PS5 igre dolazi na Steam u januaru 2025. Iako je ovo uopšte dobra vest, stiglo je i sa ne tako radosnom novošću od developera Insomniac. Neće biti nikakvog story DLC-a za Spider-Man 2.

Spider-Man 2 je lansiran ekskluzivno na PS5 pre samo godinu dana. Iako je nastavak dobio pozitivne kritike, nije imao isti nivo uticaja kao original iz 2018. godine za PS4. U 2023. godini, Insomniac Games je pretrpeo veliko curenje podataka, što je dovelo do brojnih procuriranja, uključujući poslovne planove, rane verzije igara i informacije o zaposlenima.

“Iako nemamo dodatni sadržaj priče planiran za Marvel’s Spider-Man 2, zadovoljni smo što na PC verziju donosimo sav naš prethodno objavljeni sadržaj nakon lansiranja, uključujući New Game+, nove kostime i varijante boja, funkcije Photo Moda i još toga”, rekao je Sony na PlayStation Blogu.

Moguće je da je uticaj ovog curenja doveo do odustajanja od planova za budući sadržaj Spider-Man 2. Dolazak PC izdanja ranije nego što se očekivalo bi takođe moglo biti delimično zbog činjenice da je već dostupna nelegalna PC verzija, koju razvijaju fanovi koji su dobili datoteke igre kroz curenje fajlova od strane Insomniac developera.

Spider-Man 2 će biti dostupan na PC preko Steam i Epic Games Store od 30. januara. Kao i za sva trenutna PlayStation PC izdanja, igra će verovatno zahtevati PSN nalog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top