PlayStation 5

Phasmophobia konačno izlazi za konzole

Posted on

Phasmophobia je postala veliki hit na Steam Early Access-u, i na kraju je trebala naći svoje uporište na konzolama takođe. U godinama od tada, tim na Kinetic Games je nastavio da radi marljivo na igri, poboljšavajući je na različite načine. Nažalost, dugo očekivano objavljivanje igre na konzolama je bilo više puta odloženo. Konačno, međutim, Phasmophobia će zvanično doći na konzole kasnije ovog meseca.

Praveći najavu kao deo nadolazećeg Halloween događaja, tim Kinetic Games je rekao: “Konačno, uzbuđeni smo da najavimo Phasmophobia Early Access objavljivanje na konzolama! Objavljivaćemo igru na PS5, PSVR2 i Xbox Series X/S 29. oktobra 2024. godine u 6PM UTC.”

Nastavili su: “Konzolna verzija igre će odgovarati PC verziji i primaće buduća ažuriranja u isto vreme, obezbeđujući konstantan pristup cross playu, što znači da ćete biti u mogućnosti da se udružite sa drugim Ghost Huntersima bez obzira gde igrate. Prilikom objavljivanja, igrači na konzolama će biti u mogućnosti da učestvuju u Blood Moon događaju zajedno sa PC igračima, takođe.”

Kako je pomenuto, Phasmophobia je prvi put bila planirana da dođe na konzole sve nazad u avgustu prošle godine – međutim bila je pogođena kancelarijskim požarom, praćenim “nepredviđenim izazovima u prilagođavanju igre za konzole.”

S obzirom na to koliko dugo Kinetic Games radi na objavljivanju na konzolama sada, to će nesumnjivo biti ogroman uzdah olakšanja kada igra konačno bude objavljena na platformama kasnije ovog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version