PC

Spider-Man 2 januara 2025. godine izlazi za PC

Posted on

Sony je polako ali sigurno ubrzavao donošenje svojih PlayStation 5 konzolnih ekskluziva na PC, sa igrama kao što su God of War Ragnarök stižući samo nešto manje od dve godine od njegovog početnog objavljivanja. Sledeća igra koja dolazi na platformu je Spider-Man 2 – postavljena da sleti na Steam i Epic ovog predstojećeg januara.

Praveći najavu na PlayStation Blogu, Aaron Jason Espinoza – viši menadžer zajednice u Insomniac Games – je rekao: “Marvel’s Spider-Man 2 je zvanično došao na PC! Najavljen na Marvelovoj sceni na New York Comic Conu, naš najnoviji unos u kritički hvaljenoj Marvel’s Spider-Man franšizi stiže na PC 30. januara 2025. godine putem Steam i Epic Games Store – stavite na listu želja sada.”

Kao sa mnogo PlayStationovih portova, Spider-Man 2 se radi na specijalistima iz studija Nixxes, sa studijom koji navodi “Uzbuđeni smo da nastavimo ovu saradnju i donesemo Marvel’s Spider-Man 2 na PC sa paketom poboljšanih funkcija, uključujući poboljšane opcije za ray-tracing, da u potpunosti iskoristimo razne postavke i konfiguracije. Pratite nas za više detalja o funkcijama i preporučenim specifikacijama bliže lansiranju.”

Više kompletnih detalja o kojim se tačno poboljšanjima radi za PC verziju još nije otkriveno, mada na osnovu izjave iznad, sigurno je reći da će Spider-Man 2 port ponuditi mogućnost da se poveća rezolucija njegovih ray-tracing efekata – pored tipičnih poboljšanja kao što su ultra-široka podrška i viši frejmovi.

Nedavno je potvrđeno da Spider-Man neće dobiti nikakav post-launch DLC, i tako ćete biti u mogućnosti da doživite punu priču o dvojcu Peter Parker i Miles Morales kada Spider-Man 2 dođe na PC 30. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version