PC

Assassin’s Creed Shadows nominovan za najželjeniju igru na Golden Joystick

Posted on

Assassin’s Creed Shadows je možda najkontroverznija i najomraženija igra ove godine. Igra još nije ni objavljena, a mržnja iza nje je nestvarna. Ubisoft je jedini kriv za ogromnu kontroverzu koja još uvek okružuje ovaj naslov.

Zbog nedavnih neuspeha, kompanija je odlučila da odloži predstojeći Assassin’s Creed i objavi ga prvog dana na Steamu početkom 2025. Međutim, fanovi su još uvek prilično ljuti, posebno japanski fanovi.

Uprkos tome, nominovan je za Najželjeniju igru na Golden Joystick Awards 2024.

20 igara je nominovano u ovoj kategoriji, a AC Shadows je među njima. To bi moglo da podigne neke obrve jer igre kao što su Wuchang: Fallen Feathers nisu ni na listi. Međutim, preostalih 19 igara čini se da su bile među onima koje su fanovi dugo očekivali.

Igre kao što su Deadlock, Ghost of Yotei, Atomfall, Death Stranding 2, Monster Hunter Wilds, GTA 6, Indiana Jones, Fable, Hollow Knight: Silksong, Kingdom Come Deliverance 2, Mafia: The Old Country, Skate, Doom: The Dark Ages, Clair Obscur: Expedition 33 su takođe nominovane i zaslužuju to.

Dakle, gledajući ostale nominovane, čini se da su nominacije fer, ali fanovi možda neće moći da shvate “prividnu činjenicu” da je Assassin’s Creed Shadows jedna od najželjenijih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version