PC

Battlefield 2042 dobija novi vremeniski ograničeni event

Dok su se EA/DICE zvanično pomerili sa Battlefield 2042 u korist njegovog budućeg nastavka, multiplayer FPS i dalje dobija neka ažuriranja – iako mnogo manjeg obima. U skladu sa Halloween sezonom, Battlefield 2042 dobija novi vremenski ograničen mod poznat kao „Circle of Hell“.

Odigravajući se između 29. oktobra i 26. novembra, mod igre Circle of Hell će doneti alternativne forme tipičnog Battlefield iskustva, „od povećane smrtnosti, ograničenog HUD-a, više rizika i čak većih uloga – ovaj hardcore horor tematski mod ne ostavlja prostora za milost.“

Pored novih hardcore verzija Conquest, Rush i Breakthrough, vremenski ograničen mod će takođe uvesti novi event pass sa 30 nivoa za otključavanje, kao i dovesti čuveni M1 Garand iz portal moda u pravi 2042.

I na kraju, ali ne najmanje važno, Battle of the Bulge i El Alamein će dobiti vizuelna ažuriranja – čineći ih strašnijim.

Iako je svakako prilično malo ažuriranje, predstojeći događaj će doneti više u igru nego što se ranije očekivalo – posebno s obzirom na činjenicu da je DICE objavio da se udaljavaju od 2042.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top