PC

Battlefield 2042 dobija novi vremeniski ograničeni event

Posted on

Dok su se EA/DICE zvanično pomerili sa Battlefield 2042 u korist njegovog budućeg nastavka, multiplayer FPS i dalje dobija neka ažuriranja – iako mnogo manjeg obima. U skladu sa Halloween sezonom, Battlefield 2042 dobija novi vremenski ograničen mod poznat kao „Circle of Hell“.

Odigravajući se između 29. oktobra i 26. novembra, mod igre Circle of Hell će doneti alternativne forme tipičnog Battlefield iskustva, „od povećane smrtnosti, ograničenog HUD-a, više rizika i čak većih uloga – ovaj hardcore horor tematski mod ne ostavlja prostora za milost.“

Pored novih hardcore verzija Conquest, Rush i Breakthrough, vremenski ograničen mod će takođe uvesti novi event pass sa 30 nivoa za otključavanje, kao i dovesti čuveni M1 Garand iz portal moda u pravi 2042.

I na kraju, ali ne najmanje važno, Battle of the Bulge i El Alamein će dobiti vizuelna ažuriranja – čineći ih strašnijim.

Iako je svakako prilično malo ažuriranje, predstojeći događaj će doneti više u igru nego što se ranije očekivalo – posebno s obzirom na činjenicu da je DICE objavio da se udaljavaju od 2042.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version