PC

Ghostwire: Tokyo će iduće nedelje biti besplatan na Epic Games Store

Posted on

Svake nedelje, svi oni koji imaju Epic Games nalog imaju pristup paru besplatnih igara kao deo programa Epic Games Store. S tim u vezi, proizvođač Fortnitea je sada najavio ponude za sledeću nedelju – uključujući i visoko podcenjenog Ghostwire: Tokyo.

Dostupno za dodavanje u vašu biblioteku od 31. oktobra (i ostaće tako do 7. novembra u 17 časova), svi oni koji imaju Epic Games Store nalog moći će da dođu do:

  • Witch it
  • Ghostwire: Tokyo

Naravno, glavna igra je Ghostewire: Tokyo – akcioni-horor naslov otvorenog sveta od Tango Gameworksa. Originalno objavljen kao vremenski PS5 ekskluziva, Ghostwire: Tokyo sadrži jedinstvenu FPS igru zasnovanu na magiji, zajedno sa frenetičnom borbom i zadovoljavajućim stealthom.

Iako je jedan od zaboravljenijih izdanja Tango Gameworks, igra je svakako vredna igranja – posebno besplatno.

Iako nipošto nije finansijski neuspeh, najnovije brojke za Ghostwire: Tokyo pokazuju da je igra dosegla 6 miliona igrača (uključujući one koji su pristupili preko PS Plus i sl.), tako da bi svakako mogla da ima koristi od gomile novih očiju.

Dok čekate, ovonedeljna besplatna igra Epic Games Store je sada dostupna za preuzimanje – to je indie simulacija zasnovana na fizici „Moving Out“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version