Nintendo Switch

Yooka-Laylee remaster stiže na konzole i “Nintendo platforme”

Posted on

Duologija Yooka-Laylee predstavlja seriju platformera koji nas vraćaju u dane maskota igara za Nintendo 64 i PSOne. Tim iz Playtonica je najavio remaster prvog naslova za PS5, Xbox Series X/S i PC – a stiže i na “Nintendo”.

Obaveštenjem za štampu, tim iz Playtonica je zvanično najavio remaster 3D platformera Yooka-Laylee iz 2017. godine, rekavši: „Yooka-Replaylee stiže na PS5, Xbox Series X/S i Nintendo platforme! Iskusite konačnu verziju prve avanture Yooka i Laylee na platformi po vašem izboru kada igra izađe… ali za taj datum je još preuranjeno.”

Neke od navedenih izmena/poboljšanja koja dolaze sa remasterom uključuju:

  • Kompletan pregled grafikona i animacija
  • Pobojšanja postojećih izazova u igri i mnoštvo potpuno novih izazova
  • Nova kolekcionarska valuta
  • Potpuno nova mapa sveta i pratilac izazova
  • Novi, igru-promenljivi tonici
  • Novo ispromenjeno kretanje
  • Orkestarska aranžmana originalnog saundtreka

Iako je remaster prvi put predstavljen prošlog leta, najznačajniji detalj ove nedavne konferencije za štampu je činjenica da se igra, navodno, pojavljuje na “Nintendo platformama” – što ukazuje da bi ovo mogla biti jedna od prvih igara potvrđenih za predstojeći Switch 2.

Iako bi se neka od poboljšanja sa remasterom mogla prebaciti na originalni Switch, bilo bi čudno da Playtonic izda remaster Yooka-Laylee za originalni Switch – s obzirom na činjenicu da je verzija iz 2017. već dostupna.

Yooka-Laylee je bio solidan 3D platformer kada je prvi put objavljen, ali bi mogao da ima koristi od malo više vremena za razvoj. Stoga, remaster ima veliki potencijal i, nadamo se, donijeće obnovljeno interesovanje za seriju Yooka-Laylee.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version