PC

Amazonov New World MMO napustilo gotovo 70% igrača

Amazonov MMO New World je bio jedna od najiščekivanijih igara žanra u ovoj 2021. godini, a ujedno i nova prilika da se vidi da li je Amazon konačno uspeo da sredi svoju diviziju za izradu igara.

New World je dobio dosta pozitivnih reakcija, i veliki broj igrača je uskočio u igru, pošto je dostigla preko milion istovremeno aktivnih igrača u par dana nakon izlaska. Međutim, na duže staze nije sve tako šareno.

New World trenutno ima oko 300.000 istovremeno aktivnih igrača od ukupne baze igrača, što znači da je približno oko 70% publike napustilo igru u međuvremenu. Igra nažalost ne uspeva da zadrži igrače koji su se na početku uključili, što bi trebala činiti pošto se radi o MMO-u.

Amazon se trudi da igru održi svežom dodavanjem novog sadržaja, ali je to slabo i ne u količini potrebnoj za modernu bazu igrača, što ne uspeva da privede novu publiku.

Naravno 300.000 igrača istovremeno nije nimalo loša cifra, ali se radi o naglom padu publike za svega mesec dana od izlaska, što samo po sebi govori o skrivenim problemima vezanim sa sadržaj igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top