PC

Valve radi na igri zvanoj Neon Prime

Prošlo je dosta vremena od kada je Valve poslednji put objavio igru, a još duže od kada je kompanija pokrenula novu franšizu. Uskoro ćemo možda dobiti oboje, pošto je Valve registrovao zaštitni znak za novu igru pod nazivom „Neon Prime“.

Valve je prijavio zaštitni znak za ime, prijavivši ga pod kao video igru, potvrđujući da je to zaista igra, a ne nešto drugo. Valve je podneo zahtev za trademark u septembru, i obično bi to značilo da je igra blizu najave. Valveov prethodni naslov, Half-Life: Alyx, najavljen je u novembru 2019. i objavljen u martu 2020. Nadamo se da će Valve nastojati da zvanično objavi Neon Prime pre kraja godine.

Što se tiče toga šta bi ova igra mogla da bude – bivši radnik Valvea podelio je jednu zanimljivu ideju na forumu Resetera. Prema izvoru, Valve je ranije radio na igri za izgradnju brodova u FTL stilu, tako da bi ovo moglo biti to.

Osim ove nove igre, Valve ima još nekoliko poznatih projekata u radu, uključujući novu Half-Life VR igru i drugi projekat pod nazivom ‘Citadel’, koji bi trebalo da ponudi asinhroni multiplayer između nekoga u VR i druge osobe koja koristi tradicionalnu PC.

Valve nije zvanično najavio nijedan od ovih naslova, tako da su sve informacije potekle iz prijava patenat, kao i istraživanja podataka iz različitih Source igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top