PC

Persona 5: The Phantom X stiže na konzole i PC u više regiona

Nakon dugo čekanja, Atlus je objavio brojne spin-offove za hvaljeni JRPG Persona 5. Najnoviji naslov koji je objavljen je Persona 5: The Phantom X za mobilne uređaje i PC. Trenutno ograničen na odabrane regione, igra će definitivno stići na konzole i dodatne teritorije.

Kako je izvestio PersonaCentral, Atlus je pre nekoliko nedelja održao live događaj za Persona 5: The Phantom X, diskutujući o budućnosti mobilne/PC gacha igre. Deo događaja je od tada objavljen online, a najavljene su najveće vesti.

Pored potvrde različitih kolaboracija i krosovera sa raznim Persona igrama (kao i drugim franšizama), Atlus je izjavio da će “rad na konzolnim verzijama P5X početi nakon internacionalnog izdanja”, potvrđujući i internacionalno i konzolno izdanje u istoj rečenici.

Za neupućene, Persona 5: The Phantom X je lansirana u beta fazi u aprilu u nekoliko azijskih zemalja, uključujući Kinu, Tajvan i Koreju. Iako gacha igre mogu biti kontroverzne, P5X bi mogao biti prilično zabavan – pod uslovom da je pravilno uravnotežen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top