PC

Kingdom Come: Deliverance 2 potencijalno ima najdužu skriptu u istoriji gejminga

Znamo da će Kingdom Come: Deliverance 2 ponuditi ogromnu, prostranu avanturu kada bude objavljen sledećeg februara, ali sada imamo neke brojke da bi ta dubina bila konkretnija. Na Twitteru, Daniel Vávra iz Warhorse Studios je potvrdio da KCDII scenario iznosi 11.000 ‘tipičnih scenarističkih stranica’, što je ekvivalentno oko 2,2 miliona reči dijaloga.

To je neverovatna cifra. Da bismo to stavili u perspektivu, procenjeno je pre deset godina da je GTA 5’s ceo scenario bio 3.500 stranica dug. 2023. godine, Baldur’s Gate 3 je objavljen sa oko 2 miliona reči dijaloga, a to je postavilo Ginisov svetski rekord za najduži scenario za videoigru.

Kingdom Come: Deliverance 2 se oblikuje da bude open-world RPG epskih proporcija. Ova značajna avantura je direktan nastavak na Kingdom Come: Deliverance iz 2018. godine.
U nastavku, pridružujemo se našem protagonisti, Henry of Skalitz, dok istražuje svet dva puta veći od onog koji je prethodio. Sa beskrajnim sporednim zadacima, dugom pričom koja će prosečnom igraču trebati više od 50 sati da završi, i bogatim, detaljnim svetom kroz koji treba da prođe, igrači će biti temeljno zabavljeni sa KCDII.

Ako se ta cifra može dokazati, onda je Kingdom Come: Deliverance 2 upravo obezbedio Ginisov svetski rekord za najduži scenario za videoigre ikada. Takođe, znajući koliko je talentovan tim u Warhorse Studios i koliko su sposobni glasovni glumci poput Toma McKaya, nijedna reč u ovoj igri neće biti uzaludna ili nepotrebna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top