PC

Kina pojačava fokus ka razvoju igara nakon uspeha Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong je nesumnjivo najveći uspeh godine. Razvijen od strane Game Science, sa sedištem u Kini, akcioni RPG dokazuje koliko su dobri azijski developeri. Kapitalizujući se na uspehu, Kina je takođe ubrzala svoj fokus ka gejming industriji.

Prema novom izveštaju, Kina je odobrila 117 video igara u avgustu, najviše u 2024. godini.

Ovo je odlično s obzirom na to koliko je dobar bio rad Game Science. Igra je oborila višestruke rekorde, čak i postajući naslov sa drugim najvećim brojem istovremenih igrača na Steamu.

Nekoliko nedelja nakon lansiranja, igra je još uvek broj jedan na Steamu, sa prosekom od oko 1,5 miliona istovremenih igrača. S druge strane, igre kao što su Concord i Suicide Squad su propale ove godine ubrzo po izlasku.

Kao takvo, možda bi bilo najbolje za gejming industriju da se okrene ka Game Scienceovom uspehu i uči iz njega.

Južnokorejski studiji su takođe jaki, sa nedavnim igrama kao što su Stellar Blade, Lies of P i još mnogo toga što su stekle ime za sebe. Jasno je da ovaj deo sveta sada predvodi primerom. Ovako bi svi studiji trebalo da pristupe razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top