PC

Horizon Zero Dawn uklonjen sa Epic Store u susret remasteru

Nakon meseci curenja informacija i glasina, Sony je zvanično najavio remaster za svoj PS4 naslov iz 2017. godine, Horizon Zero Dawn – koja će doći na PS5 i PC 31. oktobra. Iako postoji jeftin put nadogradnje za one koji već poseduju igru, čini se da Sony pokušava da blokira sve rupe, tako što je originalna igra sada uklonjena iz Epic Games Store.

Kako je otkrio ResetEra korisnik ‘nsilvias’, stranica Epic Games Store-a za PC izdanje Horizon Zero Dawn iz 2020. godine je ažurirana, a igra je sada navedena kao ‘nedostupna’ za svakoga ko već ne poseduje igru.

Trenutno, PC verzija Zero Dawn na Steamu i GOG-u su još uvek dostupne za kupovinu – ali verovatno ne dugo.

Kako je pomenuto, postoji jeftin put nadogradnje od 10 dolara za desetine miliona igrača koji već poseduju igru, ali čini se da nakon objavljivanja remastera, novi igrači možda neće moći da kupe originalnu verziju Horizon Zero Dawn.

Nadajmo se da to nije slučaj. Moraćemo da sačekamo i vidimo da li je ovo bila jednostavno greška, ili da li su Steam i GOG verzije sledeće na sečivici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top