PlayStation 5

FoamStars postao besplatan za igranje

Još krajem avgusta, Square Enix je objavio da će njihova Splatoon-like multiplayer pucačina ‘Foamstars’ postati besplatna nakon manje-nego-zvezdanog perioda kao premijum proizvod prilikom njegovog lansiranja još u februaru. Foamstars sada ima drugu šansu za život, jer je igra zvanično postala besplatna.

Idući na PlayStation Store, sada možete pronaći Foamstars dostupan kao besplatan paket – što znači da vam više nije potrebna PS Plus pretplata da biste ga igrali online. Objavljujući beleške o zakrpi na svojoj stranicu podrške, tim u Square Enixu je detaljno opisao sve promene koje dolaze kao rezultat ovog ponovnog lansiranja, rekavši:

“Počevši od ovog ažuriranja, FOAMSTARS će biti besplatan. Sezona DIAMOND JAM dodaje Diamond Chips, koji se mogu zaraditi igranjem, a zatim zameniti za predmete. Tu su i pet novih mapa za Smash the Star i nova borba sa šefom za Squad Mission!”

Potpuna lista popravki i dodataka (uključujući gomilu izazova kasne igre) se može naći OVDE, ali za naše svrhe, najzanimljivija promena je dodavanje novih Diamond Chips i Premium Pass – koji izgleda da su Squareov način monetizacije ovog, sada, F2P naslova.

Naravno, pošto je igra bila ranije premijum proizvod, svi oni koji su posedovali igru pre njenog besplatnog ponovnog lansiranja će dobiti niz ekskluzivnih kozmetičkih predmeta, naime:

  • 12 ekskluzivnih boja varijantnih Bubble Beastie skinova
  • 1 ekskluzivni dizajn Slideboarda
  • 1 titula: “Legacy”

Pošto igra nije dostupna na PC-u, nemamo način da pratimo koliko je igrača navalilo na igru u satima nakon njenog ponovnog lansiranja. Moraćemo da sačekamo i vidimo da li će Square Enix izabrati da podeli bilo kakve brojeve u bliskoj budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top