Filmovi-Serije

Najavljena premijera Until Dawn filma

Sony je zvanično najavio premijeru Until Dawn filma za 25. april 2025. godine. Ova najava dolazi neposredno nakon završetka snimanja filma, koji režira David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation, Shazam).

Originalni Until Dawn se pojavio 2015. godine kao ekskluziva za PlayStation 4, dok je nedavno objavljen rimejk za PC i PS5. Poznat je kao jedna od najboljih narativnih horor igara svih vremena, koja u nekim momentima više podseća na interaktivni film. Zbog te činjenice, mnogi su istakli da je Until Dawn ”kao rođen” za filmsku adaptaciju, dok drugi smatraju da je baš zbog toga suvišna. Neki kritičari navode još jednu potencijalnu problematiku, a to je da će scenaristi i režija morati da se opredele za samo jedan set odluka koje igrači biraju u igri.

Još jedan problem je kasting jer su likovi u igri već zasnovani na pravim glumcima poput Ramija Maleka. Do sada je potvrđen samo jedan glumac iz igre, a to je Peter Stormare koji igra ulogu doktora Alana J. Hilla. Što se ostalih glumaca tiče, tu su Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo, Odessa A’zion, Maia Mitchell i Belmont Cameli, ali ne znamo koje uloge će tumačiti.

Pored nedavno objavljenog rimejka, kruže glasine da je nastavak u pripremi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top