PC

Alan Wake 2 Lake House DLC prema curenjima izlazi 22. oktobra

Alan Wake 2 je bila velika horor igra prošle godine, a njena prva Night Springs ekspanzija je takođe osvojila srca mnogih igrača. Psihološki horor pomešan sa dobro izrađenom pričom učinio je nastavak prilično popularnim u žanru. Zajednica je strpljivo čekala drugi DLC igre, The Lake House, a nova bitna informacija je upravo procurila na mreži.

Nekoliko prodavaca sa sedištem u Australiji i Novom Zelandu su istovremeno na mreži obelodanili datum izlaska Lake House DLC-a. Curenje se dobro slaže sa trenutnim glasinama i lansiranjem dugo očekivanog fizičkog izdanja Alan Wake 2.

Na sajtovima kao što su JB Hi-Fi i EB Games, novi listing za Alan Wake 2: Deluxe Edition se pojavio na mreži, koja sadrži The Night Springs Expansion, The Lake House Expansion i Deluxe Edition kozmetiku. Ona je postavljena da izađe 22. oktobra 2024. godine, potvrđujući da je drugi DLC baš iza ugla.

Datum izlaska za Alan Wake 2 Lake House DLC čini se da pada na isti dan kao i izlazak fizičkog izdanja, što ga čini mnogo verovatnijim. Međutim, uzmite informaciju sa rezervom jer su planovi uvek skloni promeni pre zvanične najave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top