PC

Konačno dobijamo Rayman remake uz novi Ghost Recon nastavak

Saznali smo ove nedelje da je tim iza Prince of Persia: The Lost Crown podeljen kako bi podržao razne druge projekte. Sada, zahvaljujući curenju informacija, koje nisu neuobičajene za Ubisoft, znamo da je jedan od tih projekata dugo očekivani povratak Raymana.

Ubisoft se brzo vraća na neke od svojih najstarijih franšiza zbog usporavanja prodaje. Već znamo da su na putu rimejk izdanja za Prince of Persia: The Sands of Time i Splinter Cell. Glasine takođe upućuju na remake za Assassin’s Creed IV: Black Flag. Sada, prema Insider Gamingu, i Rayman remake je aktivno u izradi.

Prema izveštaju, neki bivši developeri iza Lost Crown sada takođe rade na sledećoj Ghost Recon igri, i iznenađujuće, Beyond Good and Evil 2. Iako je najavljen pre više od pet godina, Ubisoft nije imao ništa da pokaže za Beyond Good and Evil 2 od njegovog originalnog otkrivanja, tako da je možda ovo znak da igra sada ide napred.

S obzirom na vreme koje je potrebno da se izdaju Prince of Persia i Splinter Cell remake, moglo bi proći nekoliko godina pre nego što vidimo ovaj Rayman remake da se ostvari, ali svakako nam je milo što je u izradi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top