PLAY! ; PLAY! Zine

I Call of Cthulhu prikazan na E3 2017

Jedna od igara čiji razvoj pomno pratitmo već neko vreme, Call of Cthulhu francuskog dua Focus Home Interactive i Cyanide Studio, sinoć je imala i svoju E3 prezentaciju u vidu novog trejlera.

U skoro 3 minuta, koliko trejler traje, vidimo glavnog protagonistu, detektiva Edvarda Pirsa (Edward Pierce) kako luta uvrtnutim i napuštenim ostrvom gde nekakvi sektaši rade ono što bi od kultista i očekivali.

Izgleda da naš junak polako ali sigurno gubi razum, što će i biti glavna premisa igre. Nekada veoma uspešan detektiv koji snažno veruje  u svoj instikt, gospodin Pirs mučen užasima koje je spoznao sve više i više tone u dubine ludila i pita se šta je stvarnost, a šta njegovo umišljanje.

Da li će uspeti da se izvuče iz potpunog ludila i reši slučaj ubijene umetnice i njene porodice? Ostaje nam da sačekamo da igra izađe i odigramo je kako bi saznali.

Igra će biti istraživačka avantura sa atmosferom psihološkog trilera, a sama priča je bazirana na verovatno najpoznatijem delu čuvenog Lavkrafta, sa kojim igra deli ime – Call of Cthulhu (Zov Ktulua).

Ovaj naslov stiže za PC, Xbox One i PS4 u drugoj polovini tekuće godine.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!