Vesti

Procureli koncept za novi Assassin’s Creed nagoveštava gde će se radnja odvijati

Prošlo je jako malo vremena otkako smo nakon pauze od dve godine dobili novu igru u Assassin’s Creed serijalu, nazvanu Origins koja se vratila samim korenima i prati osnivanje bratstva, a izgleda da je već procureo koncept za novu igru, koji nagoveštava da će se radnja odvijati u feudalnom Japanu.

Koncept dolazi od Džona Bigorna, umetnika zapošljenog u studiju Ubisoft Montreal, koji je na svom ArtStation profilu objavio dve fotografije na kojima su u fokusu elementi asasina i feudalnog Japana, i izgledaju prilično zanimljivo.

Ovaj koncept ne mora definitivno da znači da će se igra odigravati u feudalnom Japanu, pošto je možda umetnik samo pustio svojoj mašti na volju i to podelio sa pratiocima. Ali sa druge strane, jedan korisnik Reddita je u Rainbow Six Siege otkrio jedan Easter egg, gde oklop japanskog samuraja na pojasu ima Assassin’s Creed simbol, pri čemu ovo postaje sve realnije za očekivati.

Podsećamo vas da je i Assassin’s Creed: Origins imao velikih problema sa curenjem podataka, kada je dosta detalja otkriveno pre nego što je Ubisoft to planirao, kao što je sama radnja, protagonista igre i još dosta toga.

Kako se vama čini ovaj koncept, da li biste želeli da se novi Assassin’s Creed odvija u Japanu, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top