PC

Hecknet Deluxe trenutno besplatan na Humble Bundle!

Humble Bundle se rešio da bude baš darežljiv ovih dana, tako da pored 4 besplatnih igara o kojima smo nedavno pisali, sada nudi još jednu – Hacknet Deluxe.

Procedura svima znana – potrebno je na otići na stranicu igre, gde vas očekuje besplatni proces kupovine nakon čega na mejl stiže ključ koji je potrebno aktivirati na Steamu. Kada se jednom preuzme, igra ostaje zauvek u vlasništvu igrača a besplatna će biti do subote, 26. maja, u 19h po našem vremenu.

Hacknet, kao što i samo ime govori, predstavlja simulator hakovanja koji igrače uvodi u svet linija i linija kodova i u prilično zanimljivu priču. Hakovanje je ovde pravo i bazirano je u potpunosti na pravim UNIX komandama zbog čega je imerzija u Hacknet zagarantovana.

Trenutno je na popustu i ogroman broj drugih igara kao deo velike prolećene akcije, pa ako želite da i nešto usput pazarite posetite ovaj link.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: