PC

Blackout Royale mod će biti besplatan za igranje na nedelju dana

Battle Royale mod koji se pojavio sa dolaskom Call of Duty: Black Ops 4, nazvan Blackout, je krajem prošle godine odvojen od same igre i počeo je zasebno da se prodaje, a sada svi igrači imaju priliku da ga besplatno isprobaju.

U pitanju nije kratka vikend proba, već ona koja će trajati celih nedelju dana, od 17-24. januara i važi za sve platforme na kojima je Blackou dostupan, dakle PC, PS4 i Xbox One.

Kako biste pristupili igranju ovog moda potrebno je samo da posedujete Battle.net nalog, a trenutno nije poznato kada će tačno promocija početi, kao i da li možemo preloadovati igru.

Prva besplatna proba dolazi svega tri meseca nakon izlaska igre, tako da se lako može videti da Activision želi da privuče nove igrače, a moguće je da će tokom godine Blackout mod u potpunosti postati besplatan za igranje, što predviđaju mnogi analitičari.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top