PC

CD Projekt Red ponudio još novca kreatoru The Witcher serijala

Kreator popularnog The Witcher serijala, Andžej Sapkovski, je u oktobru prošle godine otvorenim pismom zatražio od studija CD Projekt Red, studija koji stoji iza igara, dodatnih 16 miliona dolara kao dodatnu nadoknadu za planetarni uspeh igre.

Iako je tada CD Projekt Red izjavio kako je traženje dodatne sume neosnovano, izgleda da su sada obe strane uspele da postignu zajednički dogovor i da je piscu ponuđeno još novca. Trenutno nije poznato o kojoj se sumi radi, ali verovatno nije reč o zahtevanih 16 miliona dolara.

Iako je od samog početka malo nelogično tražiti još novca za nešto što je prodato dosta ranije, lepo je videti da CD Projekt Red ima želju da održi prijateljske odnose sa piscem, zbog čega se možemo nadati da će eventualno sarađivati na novoj igri u Witcher univerzumu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top