PC

Crusader Kings 2 je besplatan na Steamu

Pored toga što u narednih nedelju dana imate priliku da potpuno besplatno preuzmete dva dobra horor naslova na Epic Games Store, i na Steamu imate prilike da ugrabite nešto za “DŽ”.

Radi se o igri Crusader Kings 2, koju Paradox Interactive deli u čast organizovanja PDXCon 2019 konvencije. Igru možete besplatno preuzeti putem ovog linka, i preporučujemo vam da to učinite što pre, pošto nije poznat tačan datum završetka promocije.

Crusader Kings 2 je strategija koja nas vodi u Srednji vek i dozvoljava da istražimo i iskrojimo jedan od najvažnijih perioda u istoriji Evrope i Britanije

Pored ove besplatne igre, na Steamu vas očekuje i vikend rasprodaja raznih strategija koje će vas odvesti kroz veći deo poznate istorije. Sve igre na popustu možete pogledati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top