PC

Tvorci Divinity: Original Sin najavljuju iznenađenje za E3

Belgijska razvojna kuća Larian Studios koja nam je svima poznata po izvrsnom RPG-u Divinity: Original Sin najavila je iznenađenje za ovogodišnju E3 konferenciju.

U pitanju je novi, najverovatnije, RPG naslov koji pomenuta kompanija radi u saradnji sa izdavačkom kućom iz Francuske Focus Home Interactive koja je poznata po izbacivanju naslova kao što su: Styx: Master of Shadows, Blood Bowl II, Farming Simulator 2015 i ostali. Portfolio kompanije FHI je više nego raznovrstan, a Larian Studios može samo da profitira iz saradnje sa pravim distributerom igara.

Više informacija za sada nemamo ali politika All-In koju Larian Studios sprovodi u svom poslovanju (i pravljenju igara) navodi nas na pomisao da nas neće ni ovaj put razočarati, štaviše.

Izvor: KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top