PC

YouTube dodaje podršku za strimovanje u 60fpsa

Posle uvođenja plejbek opcije u 60fps rezoluciji, YouTube najavio je skoriji apdejt koji će obezbediti korisnicima ovog sajta mogućnost da strimuju video sadržaje u istoj rezoluciji.

YouTubeKako prenose iz ove kompanije, kada korisnik pokrene lajv strim opciju, sajt će automatski transkodovati sadržaj u 720p60 ili 1080p60 rezoluciju što je sasvim dovoljno za kvalitetan prikaz, a biće podržana mogućnost strimovanja sadržaja u 30fpsa po sekundi na mobilnim uređajima koji ne podržavaju prikazivanje u više frejmova po sekundi. Dodatna opcija na najpoznatijem depou video zapisa na Internetu uvedena je zajedničkom saradnjom kompanija Google (u čijem vlasništvu je sajt YouTube) i Elgato i XSplit.

Opcija strimovanja u 60 frejmova po sekundi biće otvorena samo u browserima koji podržavaju HTML5 standard. Takođe, gledanje  strimova putem HTML5-able browsera otvoriće mogućnost  premotavanja lajvstrima unatrag.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top