Nintendo 3DS

Prenos konferencija i specijlane emisije sa E3-a uživo i na YouTube

E3 konferenacija je manje od dve nedelje udaljena, a polako nam stižu informacije gde ćemo sve biti u mogućnosti da pratimo live stream prezentacija najvećih izlagača. Osim na Twitchu, E3 ćete moći da gledate i na najpopularnijem video servisu na svetu YouTube.

Kompanija je odlučila da se ozbiljnije posveti najvećem gaming događaju godine, pa su angažovali i poznato lice gaming industrije Geoff Keighley-a koji će voditi program.

Prenosi počinju 14. juna sa Nintendo World Championships, zatim sledi Bethesda konferencija. 15. juna počinje dvanestočasovni stream koji će voditi Geoff Keighley, u kome ćemo biti u prilici da uživo ispratimo i konferencije najvećih prezentera. Osim toga, program će sadržati i ekskluzivne intervjue sa game developerima kao i prve “let’s play” prezentacije novih naslova.

Ispod možete pogledati teaser koji najavljuje ovaj događaj:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top