PC

Batman: Arkham Knight je težak 45 GB

Kao što možemo videti na platformama za digitalnu distribuciji, sve tri verzije (PC, PS4 i Xbox One) Batman: Arkham Knight će biti “teške” 45 gigabajta.

Ovo više nije toliko čudno. Poslednjih godina a naročito od početka ove konzolne generacije od kada sve konzole imaju bluray kapacitet diskova, igre od 40 i više gigabajta nisu nikakva novost, pa se nadamo da je i vaša internet konekcija dorasla izazovu.

Batman: Arkham Knight je već sada moguće pre-downloadovati na Xbox One-u. Steam i PlayStation Store verzije su za sada samo u listama ovih platformi za digitalnu distribuciju.

Igra izlazi 23 juna. U međuvremenu pogledajte i trejler koji je izbacila Nvidia i koji je posvećen njihovoj Gameworks platformi koju podržava Arkham Knight.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top