PC

Arkham Knight PC ispravke “prioritet” za WB

Batman Arkham Knight

Uz sve one pomenute probleme koje je Batman Arkham Knight doživeo, potom zaustavljanje prodaje PC verzije, zatim refundiranje odnosno povraćaj novca, Rocksteady je “u potpunosti posvećen” tome da sredi situaciju sa PC varijantom.

Sefton Hill je tako izjavio da svi stoje iza odluke da se suspenduje prodaja PC verzije kao i da kompletna ekipa u Rocksteady radi na PC verziji i da su trenutno svi drugi dodaci i ispravke stavljeni “na led”, dok se verzija za kućne računare ne sredi kako valja. Možda uskoro svi fanovi igre i dobiju mogućnost da je odigraju na ispravan način.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top