PC

Stiže i rimejk Battlezone iz 1998

Battlezone 1998

Nekoliko dana pre E3 sajma kompanija Rebellion, poznata po Sniper Elite serijalu, najavila je rimejk originalne igre Battlezone iz 1980 godine, koja je i započela čitavu eru 3D video igara. Nakon što su najavili ovu igru, fanovi su se sa pravom zapitali da li će se u budućnosti pojaviti i rimejk rimejka (uh?) video igre Battlezone iz 1998 godine, koja je unela revoluciju u koncept hibridnih strategija u realnom vremenu koje se igraju u prvom licu. Rebellion je danas javio da je odgovor na to pitanje potvrdan i da oni zapravo rade paralelno na dve igre – rimejku originalnog Battlezone iz 1980 godine koji prave sa potpunom podrškom za VR i u duhu Atarijevog naslova, kao i rimejk Battlezone iz 1998 godine koji bi trebalo da poseduje sve one vrednosti koje su krasile i pomenuto izdanje.

Detalja nema puno pored ovoga pomenutog, ali Rebellion zaključuje svoje otvoreno pismo igračima rečenicom – “Sada, bez obzira na to koju verziju Battlezonea volite, imate razloga za slavlje!”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top