PC

Studio iza System Shock Remake će ove godine izdati dva još nenajavljena naslova

FOTO: Nightdive Studios

Nightdive Studios su imali prilično veliku godinu, sa porting/remastering studijom koja je objavila tri glavna projekta ove godine, uključujući dugo očekivani System Shock Remake i iznenađujuće objavljivanje Quake II Remastered. U svetlu akvizicije studija od strane Atarija, čini se da će izdavanje nastaviti sa svojim trenutnim tempom, jer trenutno imaju dva neobjavljena naslova u razvoju.

Stephen Kick, izvršni direktor Nightdive Studios, je aktivan učesnik u online društvenim krugovima, aktivno se angažujući sa fanovima putem Twittera i slično. U odgovoru na jednog fana koji je rekao “Čoveče, objavio si System Shock remake i #Quake2 remaster u istoj godini. Tako sam ponosan na tebe i tim !!!” Kick ih je ispravio dok je takođe nagovestio nekoliko budućih izdanja, rekavši:

“… i ROTT [Rise of the Triad]: Ludicrous Edition … plus JOŠ DVA neobjavljena naslova”. Na osnovu formulacije odgovora, čini se da su ova dva neobjavljena naslova postavljena da budu najavljena i objavljena ove godine, što znači da bi Nightdive lansirao ukupno 5 naslova samo u 2023. godini.

Naravno, dok oba ova neobjavljena projekta verovatno nisu ništa veliko kao njihov System Shock Remake, činjenica da tim od 40 developera može objaviti toliko naslova za samo jednu godinu je impresivna da se kaže najmanje.

Nisu dati nikakvi nagoveštaji šta bi ti naslovi mogli biti, ali sa studijom koji je nedavno kupljen od strane Atarija, broj njima dostupnih franšiza sada je prilično značajan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top