PC

Minecraft prodat u preko 20 miliona primeraka samo na PC i Mac-u

Veoma jednostavna stranica koja prati broj prodatih primeraka Minecraft video igre, osvanula je sa krajnje zanimljivom cifrom – 20 miliona! Od početka prodaje Windows/OS X verzije, čak 20.003.378 kopija ove video igre stiglo je do svojih vlasnika. Da bi cilj bio dostignut, pomogla je prodaja od čak 10.457 primeraka u proteklih 24 sata.

Cena igre je 20 evra, pa vi računajte dalje. Doduše, nije oduvek postojao taj biznis model. Sa druge strane, u ovu kalkulaciju nisu uračunate prodate kopije igre za konzole, Android i iOS. Ako vas zanima kako Minecraft stoji na ovim platformama, poslednji zvanični podaci su su: 30 miliona za Minecraft Pocket Edition (januar 2015), 12 miliona za Xbox 360 (april 2014) i 1 milion PS3 (januar 2014)

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top