PlayStation 4

PlayStation 4 dominira evropskim tržištem sa od 70 do 90 posto učešća

Prema rečima SCEE predsednika Džima Rajana, PlayStation 4 trenutno dominira evropskim tržištem kućnih konzola. Ne postoji zemlja u Evropu u kojoj PS4 ima manje od 70% udela na tržištu u odnosu na konkurenciju, a u nekima ova brojka ide čak i do 90%, istakao je Rajan.

On se takođe osvrnuo i na trenutnu cenu konzole, rekavši da su korisnici očigledno vrlo zadovolji onim što Sony nudi i da im nije u planu da smanjuju cenu za PS4, makar ne u skorijoj budućnosti.

Govoreći o proteklom E3 sajmu i činjenici da su udarni naslovi na kojima radi Sony Computer Entertainment poput Uncharted 4 i The Last Guardian zakazani za 2016-u, Rajan je rekao da kompanija za predstojeću prazničnu sezonu ima veliko poverenje i u third party izdavače, istakavši Star Wars Battlefront od EA-a i Call of Duty: Black Ops 3 od Activisiona kao velike potencijalne hitove za PS4.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top