PlayStation 4

MGSV PlayStation 4 slobodan za poručivanje

Metal Gear Solid V

Metal Gear Solid V: The Phatom Pain verzija PlayStation 4 konzole može se poručiti već od danas putem nekog od sajtova, poput recimo GAME. Interesantno je i da ovaj paket nije puno skuplji od standardnih PlayStation 4 bandlova, a pored činjenice da dobijate jedan od najlepših PlayStation 4 primeraka, po našem skromnom mišljenju, u paketu se nalazi i bionička ruka Snejka, u 1:2 odnosu, naravno ako se odlučite za skuplju verziju.

Specijalna edicija i crveni PlayStation su u prvi mah bili planirani samo za Azijsko tržište ali su kasnije prošireni i na ostatak sveta. Pomenimo i to da se MGS V: The Phantom Pain pojavio na japanskom PSNu i da teži 25,1 GB na PS4 kao i 11,7GB na PS3. Dobro je znati koliko slobodnog prostora da spremite. Ujedno, veličina može varirati u skladu sa teritorijom, ali je ovo prilično dobra procena šta očekivati.

PS4 MGS V

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top