PC

Stiže Windows 10!

Upravo u ovim trenucima Windows 10 lagano stiže na računare korisnika širom sveta, tačnije u preko 190 zemalja čiji žitelji mogu na svoje računare preuzeti Windows 10 operativni sistem.

Podsetimo, Windows 10 je besplatan za sve koji ga instaliraju u prvih godinu dana, a koji tačno dalji uslovi važe nije jasno ni nama a verovatno ni Microsoftu pa preuzimajte paket na sopstvenu odgovornost.

Ukoliko vam je potrebno više informacija oko procesa upgradea, pogledajte OVAJ LINK.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top