PlayStation 4

Soni je u poslednjem kvartalu prodao više PS4 nego Xbox One i Xbox 360 zajedno!

PS4 prodaja

Soni je u poslednjem kvartalu prodao 3 miliona PlayStation 4 konzola, što je dovelo do ukupne prodaje od čak 25 miliona primeraka od lansiranja.  U skladu sa poslednjim finansijskim izveštajima Sonija, prodaja je 2,7 miliona veća nego isti period prošle godine a to je 47% više od prodaje Xbox konzola (Xbox One i Xbox 360 ZAJEDNO) tokom istog perioda – april do juna 2015.

Ono što naravno izostaje iz izveštaja je obično nešto čime kompanija ne želi da se “pohvali” a to je prodaja PlayStation 3 ali i PS Vita, ručne konzole koju Sony još uvek nije odbacio, ali je i jako retko pominje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top