PC

Twitch igrači igraju uživo Dark Souls. Komande unose preko komentara

Twitch Plays inicijativa nije ništa novo. Već smo imali priliku da vidimo da Twitch zajednica pokaže neverovatnu slogu i zajedničkim naporima pređe Pokemon igru. Međutim, ovoga puta je zalogaj znatno veći, jedna od igara koja se svrstava među najteže- Dark Souls.

Ukoliko niste upoznati sa načinom funkcionisanja Twitch Plays, radio se prilično ludoj ideji da igrači u Twitch komentarima pišu komande iz igre koje se zatim izvršavaju u igri. Naravno sve se odvija uživo.

Trenutni rezultat je uglavnom hodanje karaktera u zid, nasumično ulaženje i izlaženje iz menija i slično. Kako će Twitch zajednica uspeti da pređe bilo koji teži deo iz igre ostaje da se vidi (već sada je jasno da jednostavno neće), ali treba imati u vidu da je na ovaj način prošle godine pređena cela Pokemon igra.

Ovaj zanimljiv eksperiment možete ispratiti uživo na: www.twitch.tv/twitchplaysdark
Watch live video from TwitchPlaysDark on www.twitch.tv

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top