Vesti

Sandra Bulok i Kijanu Rivs? Speed naravno. A sada – video igra

Speed

Sećate li se filma “Brzina” iz 1994 godine? Zasigurno se sećate, jer je bio jedan od najvećih hitova tog perioda. U njemu Sandra Bulok vozi autobus dok Kijanu Rivs pokušava da smiri kako nju, tako i sve putnike kojima preti sigurna smrt jer se u autobusu nalazi bomba.

Sada, više od 20 godina kasnije, možete odigrati video igru “Terminus” koja kao inspiraciju uzima upravo ovaj film. Igrač kontroliše kako Sandru tako i Kijanua. Sandrom upravlja autobusom dok je Kijanu zadužen da smiruje putnike.

Igra teži samo 9MB i napravljena je tokom Tribute Games game jama i to za samo 2 dana.

DOWNLOAD.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top