PC

Divinity Original Sin 2 prikupio novac na Kickstarteru za samo 12 sati kampanje

Divinity Original Sin 2 Kickstarter kampanja se pokazala kao izuzetno uspešna. Igra je traženih 500 hiljada dolara prikupila za svega 12 sati kampanje koja je predviđena da traje 35 dana.

Ovo i nije veliko iznenađenje, imajući u vidu da je i prva igra prikupila traženi novac za svega četiri dana, a finalni proizvod se pokazao kao veoma uspešan i kod publike i kod kritike.

Naravno ljudi iz Larian Studios su veoma zahvalni fanovima, pa su već objavili video u kome se zahvaljuju i poručuju da će u najskorijem roku osmisliti i šta će sve to dodatno ubaciti u igru u odnosu na količinu prikupljenog novca.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top