PC

Letenje stiže u Minecraft

Minecraft igrači će uskoro biti u mogućnosti da koriste najnoviji “flying cape” predmet, koji u igru konačno donosi pravu mogućnost letenja.

Ovaj plašt ćete moći da koristite u Adventure modu igre. On vam pruža mogućnost da slobodno letite i brzinski pokrivate sve delove mape. Plašt inače nije nešto što ćete biti u mogućnosti da napravite, već objekat koji treba pronaći.

Letenje je inače i do sada bilo prisutno u igri u Creative modu, ali Minecraft igrači znaju koliko je to bilo “nespretno” rešeno do sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top