Domaća Scena

GameUp 2015 krajem meseca u Beogradu

Drugi po redu GameUp događaj u organizaciji Mad Head Games i Startit biće održan u subotu, 24. oktobra u Beogradu u Startit Centru.

Prošle godine GameUp je okupio više od 500 posetilaca u KC Gradu gde su se igrale igre i slušala predavanja, a ove godine je program još bogatiji. Organizatori događaja najavljuju 8 sati predavanja, izlaganja, kao i čak 30 indie igara od domaćih game developera.

Predavanja će za temu imati game dizajn, koncept art, modelovanje i animaciju kao i marketing video igara.

Osim ovoga, ove godine ćemo se i mi uključiti u ceo događaj, pa očekujte PLAY! Zine i KlanRUR štand sa retro igrama i konzolama.

Poseta događaju je besplatna — kako izlagačkom delu, tako i predavanjima, jedino što je potrebno je da se unapred registrujete na ovom linku. U slučaju da ste indie developer, možete se sve do 20. oktobra prijaviti za učešće na događaju preko ovog linka.

Vidimo se na GameUp-u!

GameUp 2014

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top