PC

100 miliona za Star Citizen

Epska svemirska simulacija iz studija Krisa Robertsa nastavlja da probija rekorde kao najpopularniji naslov finansiran od strane komune. Roberts Space Industries je izdao obaveštenje da je za igru do sada sakupljeno tričavih 100 miliona dolara, gotovo trostruko više od iznosa koji je svojevremeno bio naznačen kao poslednji cilj Kickstarter kampanje, a da je igru novčano podržalo više od jednog miliona igrača. Poređenja radi, razvoj Grand Theft Auto 5 je koštao svega deset miliona više.

Čini se da Star Citizen napreduje nezaustavljivo i da će vrlo lako stići u sam vrh najskupljih video igara svih vremena pored toga što će i biti izuzetno velika igra. Nedavno je objavljena i vrlo impresivna gameplay montaža u kojoj smo mogli da vidimo dokle su Kris Roberts i kompaniji stigli sa razvojem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top