PC

Nova Cities: Skylindes ekspanzija dobila datum izlaska

Nedavno najavljena Snowfall ekspanzija za odlični Cities: Skylines stiže ranije nego što smo očekivali, već ovog meseca.

Ekspanzija, kao što je očigledno iz njenog naslova, dodaje sneg i mećave u igru koji nisu samo kozmetički dodatak. Saobraćaj će biti otežan i moraćete da čistite puteve dok traju padavine, a i vaši stanovnici će trošiti više struje da bi se ugrejali tokom snežnog perioda. Novina su cevovodi koje ćete moći da gradite kako biste uvodili grejanje svom virtuelnom naselju, kao tramvaji kao novi vid prevoza. S obzirom da je simulacija saobraćaja jako bitan deo osnovne igre, očekujemo da će sa tramvajima biti dodat zanimljiv nivo strategije u igru.

Cities: Skylines Snowfall izlazi 18. februara i koštaće 10 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top