PC

Pogledajte uvodnu animaciju iz nove Hitman igre

Novi Hitman će, ako ste propustili dosadašnje vesti, biti epizodna igra koja će zaokružiti serijal pričom koja obrađuje period od čak dvadeset godina. Prvi deo igre, takozvani Intro Pack će vas prvo provesti kroz jednu od Agentovih prvih misija, a onda će vas prebaciti dve decenije kasnije u Pariz. Po rečma developera, upravo u ovom vremenskom razmaku su smeštene sve dosadašnje igre iz serijala, a uvodni film iz igre će vam prikazati neke od ”najboljih hitova” Agenta 47.

Mi smo imali priliku da zaigramo Hitman betu proteklog vikenda i kakve je utiske ostavila na nas ćete moći da pročitate 1. marta u novom broju Play! Zine. Prvo poglavlje igre izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One 11. marta.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top