Vesti

Julia Child stigla na Twitch Creative

Striming platforma Twitch se prošle godine svojim Twitch Creative odsekom okrenula pored gejmera i kreativcima. Da bi promovisala kanal, kompanija je otkupila kompletan serijal “Joy of Painting” sa Bobom Rossom na čelu i pustila ga u 24/7 maratonskom formatu. Nebrojeni meme-ovi, gifovi, wav fajlovi i emotikoni sa likom i delom ovog funky slikara su dokaz koliko je serijal bio pun pogodak. Bob Ross je ponovo na kreativnom kanalu Twitcha, ali sada samo ponedeljkom, na kašičicu.

15. marta je otvoren i Twitch.tv/Food kanal, koji će raditi non stop narednih četiri dana. Čast da otvori ovaj kanal, i da nas, gejmere i ostale svaštojede, provede kroz magičan svet kulinarstva pripao je Juliji Child i njenom serijalu “The French Chef”. Twitch je odlučio da započne kanal sa ovom damom, kao podsetnik da je ovaj program uz njenu strast i viziju preteča današnjih kuvarskih emisija.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top