PC

Predstavljena igra Tokyo 42

Tokyo 42

Danas klinci na pomen GTA uglavnom pomisle na GTA V, ali stariji među vama se sećaju originalne GTA igre koja je bila 2D i igrala se iz ptičje perspektive. Igra Tokyo 42, čiji smo trejler premijerno videli ovog jutra, teži da ponovo vrati duh takvih urbanih akcija izometrijske perspektive. Autori igru opisuju kao “vanbračno dete” GTA i Syndicate, još jednog kultnog naslova iz 90-ih godina prošlog veka.

Igra će imati open world singe player sadržaj, ali i kompetitivno multiplejer iskustvo u kome ćemo koristiti “hrpu oružja” i ostalih alata kako bi rešili razne izazove. Vizuelni stil igre je veoma zanimljiv, pomalo podseća na one gradove-igračke koje smo slagali kao deca i možemo da kažemo da nam se vrlo sviđa. Trenutno nema više informacija o igri, ali verujemo da ćemo saznati više u narednom periodu. Na igri radi studio SMAC Games.

Pogledajte promo video:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top