PlayStation 4

Razer i Nacon predstavili prve profesionalne kontrolere za PlayStation 4

Posted on

Akcenat na eSportsu je ovih dana sve veći, što vrlo dobro razumeju i u kompaniji Sony. Čak je i Nintendo, koji je tradicionalno više orijentisan ka “kežual” publici, u prvoj reklami za novu Switch konzolu pokazao da je pravljena i sa eSportsom na umu.

Zato ne treba da nas čudi današnje predstavljanje najnovijih kontrolerea za PlayStation 4, koje su pod licencom napravile kompanije nadaleko poznate u eSports svetu – Razer i Nacon.

Njihovi profesionalni gejmepdi za PS4 se zovu Razer Raiju i Nacon Revolution, i pravljeni su tako da zadovolje sve potrebe i specifičnosti koje zahtevaju profesionali gejmeri, koji provode veliki broj sati u intenzivnim gejmerskim sesijama. Sadrže dodatne dugmiće, pregrade za tegiće, džekove za slušalice, specijalne materijale zarad boljeg prijanjanja u šakama, drugačije varijante padova za kretanje…

Naravno, svaki od modela ima svoje specifičnosti koje nudi, a na vama je da izaberete koji vam deluje lepše i koji više odgovara vašim potrebama i stilu igranja. Cene još uvek nisu poznate, a planirano pojavljivanje na tržištu je u vreme predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Koji vam se više sviđa, Razer Raiju ili Nacon Revolution? (klik na sliku za uvećan prikaz)

Razer Raiju

 

Nacon Revolution

 

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version