PlayStation 4

Horizon Zero Dawn nastavak će imati više mašina

Posted on

U intervjuu koji su dali za Game Informer, developeri Horizon Zero Dawn, studio Guerrilla Games, su tiho najavli da se negde u pozadini krčka nastavak igre, iako još uvek ništa nije zvanično.

Narativni direktor Džon Gonzales je rekao da je oduševljen emotivnom reakcijom igrača prema Aloj i da će se u nastavku truditi da dosledno isprate dubinu priče koja je razvijena u prvom delu, jer ne žele da razočaraju ljude koji su sa velikom strašću dali podršku igri.

Sa druge strane, art direktor Žan-Bart van Bik je rekao da njegovo odeljenje sanja o tome da dizajnira mnogo više mašina, njih na stotine, jer je jako zabavno osmisliti ih, nacrtati i zatim im dati život animacijama.

Ceo studio je generalno zadovoljan kakav je prijem dobila igra, i srećni su što vide toliko pohvala, ali i otvoreno prihvataju i sve kritike, jer su svesni da igra tolike veličine prosto mora da dođe i sa manje uspešnim delovima, no  za njih je svaka kritika dobra, jer će im pomoći da bolje oblikuju budućnost franšize.

Osim priče o nastavku, u razgovoru je pomenuto da će budući patch potencijalno dodati više prostora za oružja, što je jedna od retkih stvari na koje su se igrači žalili.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version